Verzendmethodes

Liquid sigaret verzend alle bestellingen vanaf €25,- gratis!

Alle bestellingen worden bij ons standaard verzonden met PostNL. Deze wordt na 1-2 werkdagen geleverd. Normaal gesproken zal uw bestelling dan na 1-2 werkdagen door PostNL aangeboden worden. Echter kan het voorkomen dat PostNL, buiten de invloed van Liquid sigaret om, uw bestelling later aanbied. 

Verpakkingen en Track & Trace
Bestellingen onder €50,-
Liquid sigaret verzend alle bestellingen vanaf €25,- altijd gratis. Bij bestellingen beneden de €25,00 rekenen wij €1,99 verzendkosten. Alle bestellingen worden verzonden met Track & Trace.

Bestellingen vanaf €50,-
Alle bestellingen vanaf €50,- zullen door Liquid sigaret standaard worden verzonden met Track & Trace. Wij laten hierbij de keuze aan u of u het via pakketpost of brievenbuspakje (=bubbelenveloppe) wilt ontvangen. Het voordeel hiervan is dat als u weet niet op het juiste tijdstip thuis te zijn, uw bestelling met brievenbuspakje bij thuiskomst alsnog op de deurmat ligt!
Belangrijk: Het is door Liquid sigaret niet tijdens uw bestelling aan te geven of uw pakket door de brievenbus past. Mocht u gekozen hebben voor brievenbuspakje en uw pakket blijkt niet door de brievenbus te passen dan zal uw bestelling alsnog met pakketpost worden verzonden. 


Afhalen in de winkel
Liquid sigaret is een van weinige e-sigaret winkels waarbij het mogelijk is uw bestelling af te halen. U bepaald zelf op welke dag en tijdstip het u schikt. U kunt als extra service in de winkel eventueel nog verdere informatie/demonstraties krijgen met betrekking tot uw product.
Het afhalen van uw bestelde producten is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van onze winkel. Klik hier voor de openingstijden.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »