Omdat ik zelf wilde stoppen met het roken van sigaretten ben ik mij eind 2013 gaan verdiepen in elektrisch roken. Ik kwam terecht in een woud van internetwinkels. Ik miste advies over de verschillende e-sigaretten. Wat past er bij mij? Wat heb ik nodig? Welke liquid? Zwaar? Licht? Ik zat met zoveel vragen maar advies... Nee....

4 e-sigaretten en 10 liquids verder is Liquid sigaret ontstaan. Op 20 februari 2014 zijn onze deuren geopend met het doel onze klanten te informeren, adviseren en vooral de beleving te geven van elektrisch roken.

Sinds het openen van de winkel is Liquid sigaret een begrip geworden in Hilversum en 't Gooi, de directe omgeving en zelfs ver daarbuiten. Naast onze winkel hebben wij ook een webshop en zijn zo voor alle klanten uit Nederland bereikbaar.  

Wij verkopen uitsluitend originele producten. Vooral op internet worden helaas veel imitatie producten verkocht. Het mag dan wel goedkoper lijken maar uiteindelijk is goedkoop duurkoop en dat willen wij onze klanten besparen.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »