Fenix LED-zaklampen
Liquid sigaret is een officieel verkooppunt van Fenix Nederland.

Fenix LED ZAKLAMPEN VOOR PROFESSIONALS

Fenix LED-zaklampen worden op grote schaal gebruik door professionals zoals politieagenten, beveiligingsmedewerkers en ambulancepersoneel. De keuze voor Fenix LED zaklampen berust op de uitmuntende betrouwbaarheid, hoge prestaties en veelzijdigheid van zowel de zaklampen en het assortiment.

LED-ZAKLAMP: ZUINIG EN KRACHTIG

De LED-zaklamp stond natuurlijk altijd al bekend als zuinig. Echter, de laatste jaren zijn er LEDs ontwikkeld die ook zeer krachtig zijn waardoor de modernde LED-zaklamp vaak krachtiger is dan een grotere halogeenlamp.
Dat gaat weliswaar gepaard met een hoger energieverbruik, maar de verhouding licht tot energieverbruik is nog steeds zeer gunstig.
Daarnaast zijn vrijwel alle Fenix zaklampen voorzien van verschillende helderheids standen.

OPLAADBARE ZAKLAMPEN

Alle penlite (AA) modellen kunnen uitstekend gebruikt worden op oplaadbare batterijen. Daarbij is de brandduur van de zaklamp op deze batterijen langer dan op alkaline batterijen en door de elektronische regulatie is de lichtopbrengst gelijk.
De Fenix TK series zijn de krachtpatsers die op Lithium-Ion accus gebruikt kunnen worden. 

EEN FENIX ZAKLAMP IS ELECTRONISCH GEREGULEERD

Fenix LED-zaklampen zijn electronisch gereguleerd. Dat houdt in dat de batterijspanning via een geregeld circuit wordt omgezet in de spanning die nodig is om de LED van stroom te voorzien. Dit maakt Fenix LED-zaklampen zuiniger dan onreguleerde zaklampen en zorgt er bovendien voor dat de lichtopbrengst zo lang mogelijk constant blijft en pas als de batterijen bijna leeg zijn inzakt.

TOP MATERIALEN

Fenix zaklampen zijn bovendien gemaakt van de beste materialen. Fenix vervaardigt de bodies van de zaklampen uit aluminium en past z.g.n. 'type III hard anodisation' toe. Een oppervlaktebehandeling die het aluminium zeer slijtvast maakt.

5 JAAR GARANTIE

Mocht er onverhoopt binnen de garantietermijn toch een defect optreden dat te wijten is aan een materiaal- of fabricagefout, dan wordt dit kosteloos hersteld. Indien het defect niet hersteld kan worden, wordt een vervangend product geleverd.

Wat niet onder de garantie valt:

De garantie die Liquid sigaret op de Fenix producten geeft, garandeert dat u een kwaliteitsproduct product koopt dat vrij is van materiaal en fabricagefouten. Dat betekent echter niet dat het product niet kapot kan gaan. Bij de volgende gevallen kunnen wij geen garantie geven:

  • Schade ontstaan door het lekken van batterijen
  • Breuk van het glas
  • Schade ontstaan door verkeerd plaatsen van de batterijen
  • Schade ontstaan door gebruik van het verkeerde type batterijen
  • Schade ontstaan door verkeerd gebruik of misbruik
  • Schade aan het foedraal en / of het draagkoord
Lees meer Lees minder
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »